Per Hvitlock starter restaurantdrift i tidligere Briskeby Café

Per Hvitlock starter restaurantdrift i tidligere Briskeby Café

 

NYE DRIVERE OG NYTT KONSEPT: Andreas Ruud t.v. og Per Hvitlock satser på et nytt og spennende konsept i lokalene etter Briskeby Cafè. I midten står Christian Blix-Nilsen fra Gjensidige Valdres som eier lokalene.

NYE DRIVERE OG NYTT KONSEPT: Andreas Ruud t.v. og Per Hvitlock satser på et nytt og spennende konsept i lokalene etter Briskeby Cafè. I midten står Christian Blix-Nilsen fra Gjensidige Valdres som eier lokalene. Foto: Stein Åge Johansen


Den populære kafeen i Gullsmedvegen har vært stengt ei stund, men i desember åpner lokalene opp igjen, og da blir det full restaurantdrift. Munkekroen utvider og åpner et nytt og spennende konsept.

DEL
 

FAGERNES:  Christian Blix-Nilsen i Gjensidige Valdres forteller at de har funnet nye drivere til lokalene i Gullsmedvegen. Det blir Per og Max Hvitlock og Andreas Ruud. Disse samarbeider også med å drive restauranten Munkekroen på Valdres Folkemuseum, og Valdres Fjellhotell, Hovda, i Tisleidalen.

Samlingspunkt

Hvitlock opplyser at de tar sikte på å servere lunsj og middag alle virkedager. I tillegg ønsker de å starte opp med vinbar på kveldstid torsdager, fredager og lørdager fram til kl. 24.00.

Munkekroen har ambisjoner om at stedet skal bli et raffinert tilskudd til utelivet på Fagernes. Et samlingspunkt for dem som ønsker seg godt drikke og et bedre måltid. Samtidig skal det også være åpent for lunsj hver dag, de har et ønske om at ta vare på gjestene som pleide å besøke Briskeby Café.

Nyoppussa lokaler og nytt navn

- Først skal lokalene pusses opp slik at de passer vårt buk og det nye konseptet, fortsetter Hvitlock. Når dette er ferdig, forhåpentligvis i løpet av november, håper vi å kunne åpne det nye konseptet i desember. Da vil også restauranten ha fått nytt navn.

SKAL PUSSES OPP: Her vil det bli store forandringer, forsikrer fra venstre Christian Blix-Nilsen, Per Hvitlock og Andreas Ruud.

SKAL PUSSES OPP: Her vil det bli store forandringer, forsikrer fra venstre Christian Blix-Nilsen, Per Hvitlock og Andreas Ruud. Foto: Stein Åge Johansen

- Kafeen vil bli gjort om til fullverdig restaurant, og vi ønsker å ha åpent hele uka, også på søndager, forteller Hvitlock.

Sjøl om de forrige driverne ble populære ved å servere thaimat, understreker Hvitlock at de ikke kommer til å ha det på menyen.

Flere ansatte

Hvitlock forteller at alt er såpass ferskt ennå, at det gjenstår noe planlegging før alle bitene er på plass. Det han er sikker på, er at de kommer til å utvide staben for å kunne drive alle tre stedene, og de lyser i disse dager ut tre nye stillinger. Hvem som blir daglig leder av den nye restauranten i Gullsmedvegen er derimot ikke helt klart ennå.

Huseier er fornøyd

- Når Bjørn og Wasana nå har valgt å avslutte, ønsker jeg å takke dem for godt samarbeidet den tida de drev Briskeby Café, sier Christian Blix-Nilsen.

Vi er svært fornøyd med å ha landa nye drivere og et nytt konsept. Per og hans folk tenker langsiktig, har investeringsvilje og bred erfaring i bransjen. Dette har vært viktig for oss i jakta på nye drivere i lokalene.  Blix-Nilsen opplyser at huseier også ønsker å være med å bidra til at den framtidige restauranten skal bli et godt tilbud på Fagernes. I første omgang vil de foreta oppussing av området foran kafeen.

 

https://www.avisa-valdres.no/per-hvitlock-starter-restaurantdrift-i-tidligere-briskeby-caf/s/5-54-515921

Telefon: +47 613 60 177E-post: mail@munkekroen.com